BOKS International Afiliation

Van Den Neste & Partners is toegetreden tot deze alliantie sinds mei 2018 en neemt deel aan de regionale en internationale meetings.
BOKS International

Sinds mei 2018 is Van Den Neste & Partners toegetreden tot BOKS International Limited, een internationale alliantie van professionele bedrijfsadviseurs.

BOKS International is een top 25 wereldwijde alliantie van deskundige bedrijven die hoogwaardige professionele diensten en adviezen leveren. Met een snel groeiende wereldwijde aanwezigheid, vergemakkelijkt het grensoverschrijdende dienstenaanbod de internationale activiteiten van bedrijven van elke omvang en ambitie. We nemen als Van Den Neste & Partners deel aan diverse regionale en internationale meetings en kunnen u nu ook beter adviseren mocht u ook over de landsgrenzen heen uw activiteiten ontplooien.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op de BOKS International website.

Van Den Neste & Partners (Jorobo BVBA) is een onafhankelijk lid van BOKS International Limited, een internationale alliantie van professionele bedrijfsadviseurs. Van Den Neste & Partners (Jorobo BVBA) is een afzonderlijke en onafhankelijke juridische entiteit van BOKS International Limited en de andere lidfirma's van de BOKS-alliantie en is als enige verantwoordelijk voor het werk dat zij verricht en de diensten die zij aan haar klanten levert. BOKS International Limited en de andere leden van de BOKS-alliantie zijn niet verantwoordelijk en zijn niet aansprakelijk voor het handelen of nalaten van Van Den Neste & Partners (Jorobo BVBA) en Van Den Neste & Partners (Jorobo BVBA) is niet aansprakelijk voor de handelingen of nalatigheden van andere lidfirma's.


Be part of our team!

Op zoek naar een nieuwe carrièresprong? Wij zijn een snelgroeiend boekhoud- en sociaal dienstenkantoor. Momenteel staan wij met meer dan 50 werknemers paraat om onze klanten bij te staan. Wij streven ernaar hen een brede waaier aan diensten aan te bieden.